Naamloos document


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim boskma, your way of life

Na een heleboel koude dagen met wind en regen is de zomer als een dolle van start met meteen maar een hittegolf.

We nemen het je dan ook niet kwalijk als je deze nieuwe editie tot vanavond “laat liggen” tot de temperatuur weer wat gaat dalen. We hebben weer genoeg leuks voor jullie verzameld dus een plezierig uurtje lezen is gegarandeerd.

En omdat belofte schuld maakt deze keer (ja tot u spreekt ineens een getrouwde vrouw) de foto’s van De Trouwerette van Herre en mij in 40 Enzo (Beauty) Maar ook Monica, Gonnie, Monique, Kees, Peter, Betty, Pascal (die hopen we vandaag nog live te zetten, man is altijd laat), Juglen, Selma en alle anderen zijn er weer bij. We wensen jullie een pracht zomer en een heerlijke vakantie. We zullen “gewoon” nieuwe items plaatsen hoor maar hier en daar… gaan we ook vakantie vieren. Augustus gaan we weer “vollekracht” vooruit.

Heb een TOP zomer!

Nancy Pelgrim (daar komt ie) Boskma!

Redactie


DE UIT AGENDA

Klik op de plaats van je keuze voor de UIT-agenda.

Amsterdam

Texel

Rotterdam

Den Haag

Leiden

Maastricht
biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina