Naamloos document


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Op het moment van schrijven is er bliksem en donder boven Amsterdam en komt de regen met bakken uit de hemel.

We hebben net de voorjaars- en zomermode van Valentino zitten kijken dus ergens loopt het niet synchroon. Het zijn wel jurken om vrolijk van te worden dus helemaal geschikt voor een dag als vandaag.

In showbiz hebben we een geweldige zangeres die hier nog onbekend was maar we zijn blij dat ze onder onze aandacht is gebracht. Sarah Marie Young, ik denk dat jullie er ook wel blij van zullen worden.

Kijk meteen even, als je toch in showbiz zit bij Swan Lake on Ice, je kunt twee kaarten winnen voor een voorstelling in de RAI in Amsterdam! Enfin, er staat weer genoeg live om een uurtje lekker te lezen, geniet er van!

Nancy Pelgrim

* * * WIN ACTIE * * *

OPRAH WINFREY

Wat ik zeker weet
De vraag ‘Wat weet je zeker?’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column 'Wat ik zeker weet' in 'O, The Oprah Magazine'.

De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. De afgelopen veertien jaar schreef ze elke maand een column, en de beste hiervan worden nu, herzien en geactualiseerd, samengebracht. Het resultaat: een boek bomvol wijsheden en waarheden over geluk, veerkracht, relaties, dankbaarheid, kansen, respect, helderheid en kracht door een van de meest opmerkelijke vrouwen ter wereld. Kans maken op dit fijne boek? Lees verder


www.esprit.nl

biker-heren-mediumrectangle

BOSS Women 300x250

Geluksflesjes 300x250

Private collection


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina