Naamloos document


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Eind september… kunnen jullie het al geloven? De pepernoten liggen in de schappen en laatst hadden we het over wat we met deKkerst gaan doen en bij wie.

Als ik niet zo’n opgewekt karakter had, had ik er misschien wel een beetje triest van geworden.

Maar hey, de lekkere kant van herfst en winter is natuurlijk wel dat we thuis weer lekker op de bank kunnen met films, boeken en muziek. Daar staan we dan ook heerlijk bomvol mee deze keer. Fijne mode, lekker eten, ach… Geniet er van!

Nancy Pelgrim

WAT ETEN WE VANDAAG

PINDAAS

Door: Erik Westra

Tahoe telor poffertjes

your way of life, erik westra, plein couleur

Meng 4 eieren met een halve fijngestampte tahoe en voeg naar smaak peper en zout toe.

Bak van dit beslag kleine omeletjes of , beter nog, schep kleine hoopjes in een poffertjespan pan en gaar ze op een laag vuur.

Snij een ui en twee rode pepers in ringen met een teentje knoflook. Bak dit in een klein beetje olie voorzichtig bruin. Voeg een dl. Ketjap toe en laat dit zachtjes inkoken.

Verdeel de poffertjes over borden, bedek ze met rauwe taugé, schep wat warme saus er over en garneer met wat blaadjes selderij.


www.esprit.nl

biker-heren-mediumrectangle

BOSS Women 300x250

Geluksflesjes 300x250

Private collection


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina