Naamloos document


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

De email abonnees hebben hem reeds ontvangen, onze nieuwsbrief ‘nieuwe stijl’ We schreven het vorige keer al, verandering. Nog eens per maand houden we jullie op de hoogte van de nieuwe en de te verwachten items. Niet omdat we minder ‘tegen jullie willen praten’ maar om je uit te nodigen de site regelmatig te checken op nieuwe items. Elke dag plaatsen we nieuwe artikelen live op de site zodat er elke dag iets nieuws te beleven valt. Heb je zelf een leuk item of een goede tip, stuur die dan gerust naar de redactie we zijn altijd op zoek naar goed nieuws! Geniet er van! Daar maken we het voor.

Nancy Pelgrim Boskma

Redactie

PETER-JAN SOETERS

peter-jan soeters, your way of life

Buiten groeit wat groeien wil.
En binnen net zo onbevangen,
de hoop en het verlangen.

Peter-Jan Soeters dicht. Over het leven, de liefde, de tijd en veel daartussen. Onderwerpen die zich vanzelf aandienen: "Je moet wat vaker omhoog kijken dan strikt noodzakelijk." Je vindt zijn werk online - via website, twitter en facebook - en bijvoorbeeld ook in Voorburg, in de openbare ruimte. In november 2014 verscheen zijn eerste bundel: Bundel.

Met wortels in Zuid-Limburg woont hij nu in Delft en Amsterdam.


300 x 250 Banner

biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina