Naamloos document


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Simone | 17/04/2012 | 21:00
Hallo Sheila (Mevrouw de Vries) Wat een prachtig verhaal. Ik ben groot bewonderaar van uw ontwerpen en ga aankomend weekend met mijn vriendin naar uw tentoonstelling. Kijk er enorm naar uit! Fijn dat u hier nu schrijft! Hartelijke groeten Simone
Karin | 18/04/2012 | 09:17
Wat een fantastische kleuren! Ik ben in uw winkel in de Cornelis Schuytstraat geweest. Wat een feest! Goed om te zien dat u in echte maten ontwerpt. Leuk dat we hier van u kunnen lezen. groeten Karin
Kim | 18/04/2012 | 13:22
Erg leuk om via 'your way of life' kennis te maken met Sheila & haar ontwerpen! Een echte aanwinst voor 't egazine als je 't mij vraagt.. De kleding is misschien voor een andere doelgroep (& met meer centjes), maar inspiratie kun je overal opdoen toch? :)
Nancy | 18/04/2012 | 16:50
Hoi Kim Mooi h wat Sheila maakt. Juist precies voor de doelgroep. En. een wellicht blije verrassing de kleding is heel bereikbaar hoor en toch super exclusief. :)
Kim | 18/04/2012 | 18:53
Nancy, bedoel andere doelgroep dan waar ik toe behoor! Maare dat valt dus mss toch mee? Ga de column iig 'volgen'.. :)
Nancy Pelgrim | 21/04/2012 | 10:39
Dear Sheila, van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag (21/4) Een hele fijne dag met hopelijk prachtige verrassingen. Dikke zoen Nancy Pelgrim.
Marcel Johannes | 21/04/2012 | 10:59
Hey Sheila van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat we bij `YWoL nog lang van je mogen genieten... groetjes van Mars en have fun!!!
Gonnie | 21/04/2012 | 12:02
Sheila, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een heel fijne dag gewenst. Fantastisch dat je de lezers van YWOL met je column met jouw prachtigekledinglijn, verhalen en tips inspireert. Hartelijke groet, Gonnie, mede columnniste van YWOL
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Pasen, het feest van de lente en nieuw leven. We hebben heerlijke recepten met wijnen voor jullie zodat het een fijn culinair momentje kan worden. Een leuke Dior Special in Fashion, moederdagtips in Books (en je kunt weer lekker veel winnen) Een leuke uit-tip in Travel voor de Paas en nog veel en veel meer.

Nu het mooie weer toch echt feit (moet) zijn zullen we ons eens gaan verdiepen in fijne uitjes en trips voor de komende edities. Heb jij tips of ideeën die je graag wilt delen laat het ons dan weten via de MAIL Voor nu hele fijne Paasdagen en veel plezier met deze lekkere dikke Nieuwe Editie

Geniet!

Nancy Pelgrim

WAT ETEN WE VANDAAG

Mediterrane frittata met verse kruiden
Dit is een fantastisch gerecht voor ochtenden dat je zo uitgehongerd wakker wordt, dat je alles wat op je pad komt wilt verslinden of avonden dat je geen zin hebt om uitgebreid te koken.

eten als medicijn, your way of life

Voor 1–2 personen
olijfolie, om in te bakken
6 kerstomaatjes
¼ rode ui, dungesneden
1 teen knoflook, fijngehakt
5-6 zwarte olijven, zonder pit
3 grote vrije-uitloopeieren
klein handjevol verse
peterselie, fijngehakt
klein handjevol verse basilicum, fijngehakt
klein handjevol verse munt, fijngehakt
zeezout en zwarte peper

Zet de grill op de middelste stand aan. Verhit een scheutje olijfolie in een kleine koekenpan op matig vuur. Bak kerstomaatjes, ui en knoflook met een snufje zout tot de ui zacht wordt en voeg dan de olijven toe. Kluts de eieren in een kleine kom, roer er een snufje peper en zout en de gehakte kruiden door. Giet het mengsel bij de groenten in de pan. Laat de pan 3-4 minuten op halfhoog vuur staan om de onderkant van de frittata te laten stollen en zet de pan vervolgens onder de grill om de bovenkant af te bakken. Prik er om te testen of hij gaar is met de punt van een mes in. Als er nog vloeibaar ei zichtbaar is, moet je de pan nog een minuut of twee terugzetten. Laat de frittata voor het serveren een minuut tot rust komen.


New collection 250 x 250

Branding - Hammam 240x400

Voorjaar Image Banner 250 x 250


your way of music, your way of life

#Weekly wow!

De Soul Sound van de jaren zeventig staat nog steeds aan de basis voor veel nieuwe nummers. Zo ook voor onze Weekly Wow van deze week. Een smeltkroes van Philly en Motown Sounds, aangevuld met een klein Rap accent. Al met al een catchy en heerlijk downtempo muziekwerkje van Crystal Grass | Dream On. De Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamond 24 - 4SHEILA DE VRIES

35 jaar geleden begon Sheila met een klein boetiekje in de Oude Leliestraat in Amsterdam. Ze werd groter en verhuisde naar het Rokin en vervolgens naar een salon in de Van Baerlestraat, om uiteindelijk neer te strijken in de Cornelis Schuytstraat waar zij zou blijven.
Een aardige zijsprong was het Amerikaanse avontuur. Voor de televisiezender QVC verzorgde ze een aantal jaren een liveprogramma van een uur dat door 50 miljoen huisgezinnen werd bekeken. Ook in Nederland had ze jarenlang een mode-item in de 5-uurshow 'Wat trek je aan' waarin zij bekend en onbekend Nederland van kleding- advies voorzag. Verder kwam er een boek met kledingtips en etiquetteadviezen. Daarnaast heeft Sheila regelmatig bedrijfskleding ontworpen. En nu... haar eigen column in Your Way of Life niet op een vaste dag, niet met de regelmaat van de klok maar.. Onverwachts en precies op het moment dat je denkt ... hoe zou het met Sheila zijn...?

Bosphorus Night 
Het is weer een heel drukke tijd. Shows en natuurlijk mijn expositie in het Van der Togt Museum in Amstelveen. Bosphorus Night, één van mijn collecties, is in het Jan van der Togt museum in Amstelveen te zien samen met Arretje Nof, waar het allemaal mee begon. Het is zeker een aanrader om de expositie te bezoeken. Van 28 maart t/m 6 mei 2012. www.jvdtogt.nl

sheila de vries, arretje nof, your way of life
Prentje van Arretje Nof

Al sinds mijn 8ste jaar heb ik iets moois met Arretje Nof. Het Turkse jongetje destijds in mijn leven toen ik het bed moest houden vanwege angina.

Ik verveelde me dood en mijn oma nam een mapje voor me mee met vijf rijk geïllustreerde boekjes. Het was uit 1920, met art nouveau stof bekleed, en de boekjes bevatten tekeningen, zo mooi en fantastisch, dat ik erbij wegdroomde en zijn avonturen meebeleefde.

sheila de vries, arretje nof, your way of life

Word member van Your Way of Life e-gazine en maak het hele jaar door kans op mooie cadeaus!  

Abonnee


nieuwsbrief your way of life 

sheila de vries, your way of life

Het mapje reisde mijn verdere leven met me mee. Sterker nog, het werd de grondslag van mijn creativiteit en beroep als modeontwerpster. Ik wilde tekenen, reizen, kleren maken van prachtige stoffen, andere culturen bezoeken en vooral ook avonturen beleven. En vandaag de dag gebruik ik dat alles nog steeds om tot mooie collecties te komen. Wat zo’n Turks jongetje al niet voor je creativiteit kan betekenen!! Heel bijzonder.

sheila de vries, arretje nof, your way of life

Ik realiseerde mij dit pas, toen ik landde in de stad van Arretje. Met mijn vriendin was ik paar dagen in Istanbul. Zij was er al vaker geweest en was een goede gids. De stad voelde als thuiskomen. Prachtige Ikat stoffen, oneindig schitterende tapijten, bazaars, juwelen en schatkamers vol met bezienswaardigheden lieten mij diep zuchten van genot. De eerste dag waren wij in de Grote Bazaar op zoek naar bij zonderheden en vonden die ook. Het hoffelijke gedrag in de winkels, de appelthee, het onderhandelen en cadeautjes krijgen, maakte het tot een feest.

sheila de vries, arretje nof, your way of life

Ik stond op het terras van ons kleine Celal Sultan hotel en ging terug in de tijd. Alle oude gebouwen waren prachtig en verlicht en in het donker vlogen fluorescerende meeuwen. Rechts zag ik het Topkapi paleis, in het midden de Aghia Sophia en links de enorme Blauwe Moskee. Net als in het boekje uit mijn jeugd. We bezochten de harem, met z’n duizenden handbeschilderde tegels in de meest fantastische patronen. Mijn reis naar Turkije zou natuurlijk niet goed eindigen als er niet een tapijt aan te pas kwam. Op mijn laatste dag in Istanbul heb ik er tientallen laten uitrollen, steeds weer zoekend naar de juiste vorm en kleuren, totdat ik mijn Arretje Nof-kleed zag, prachtige ingeweven patronen en de sprookjesachtige vormen die ik altijd al zocht.

Keer op keer als ik terug keer beleef ik nieuwe avonturen!!!!

Met vriendelijke groet,

Sheila de Vries

Bekijk de winkel en de collectie van Sheila op www.sheilaengideoncollections.com

hannah , huidcoach, your way of life

Bookmark and Share


Vertel een vriend(in)