Naamloos document


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

De meteorologische lente is begonnen! Oké, op het moment van schrijven stort het van de hemel… maar toch. Wij zijn er klaar voor, of in ieder geval bijna.

In Beauty tref je heerlijke producten voor een zijde zacht huidje ter voorbereiding op de zon… Vrolijke mode in Fashion, boeken voor op het balkon (met fijne winacties) en natuurlijk waren we bij de uitreiking van de Edisons gisteravond. Kijk het hele verslag in Showbiz!

In Living de eerste aflevering van ‘Opmerkelijke Texelaar’ het begin van mijn tour over het eiland.

Op de Homepage vinden jullie weer een nieuwe Tip van de Huidcoach in ‘Your Way of Coaching’ voor een jeugdig decolleté (wie wil dat niet) Als je een vraag hebt aan onze Huidcoach mail dan gerust (via yourwayoflife.nl) we behandelen de vragen uiteraard discreet. Geniet er van lieve mensen, daar hebben we het weer voor gemaakt.

Nancy Pelgrim

Redactie

PETER-JAN SOETERS

peter-jan soeters, your way of life

Als je me vasthoudt

verwacht ik steeds
het geluid


dat verse sneeuw maakt
bij elke stap


dat knisperen, dat kraken


liefst ‘s ochtends vroeg
op een nog onbetreden dek


als het ineengedrukt wordt
totdat het grip biedt

Peter-Jan Soeters dicht. Over het leven, de liefde, de tijd en veel daartussen. Onderwerpen die zich vanzelf aandienen: "Je moet wat vaker omhoog kijken dan strikt noodzakelijk." Je vindt zijn werk online - via website, twitter en facebook - en bijvoorbeeld ook in Voorburg, in de openbare ruimte. In november 2014 verschijnt zijn eerste bundel: Bundel. Met wortels in Zuid-Limburg woont hij nu in Delft en Amsterdam.

Bookmark and Share 320x50

300 x 250 Banner

biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina