Naamloos document


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Simone | 17/04/2012 | 21:00
Hallo Sheila (Mevrouw de Vries) Wat een prachtig verhaal. Ik ben groot bewonderaar van uw ontwerpen en ga aankomend weekend met mijn vriendin naar uw tentoonstelling. Kijk er enorm naar uit! Fijn dat u hier nu schrijft! Hartelijke groeten Simone
Karin | 18/04/2012 | 09:17
Wat een fantastische kleuren! Ik ben in uw winkel in de Cornelis Schuytstraat geweest. Wat een feest! Goed om te zien dat u in echte maten ontwerpt. Leuk dat we hier van u kunnen lezen. groeten Karin
Kim | 18/04/2012 | 13:22
Erg leuk om via 'your way of life' kennis te maken met Sheila & haar ontwerpen! Een echte aanwinst voor 't egazine als je 't mij vraagt.. De kleding is misschien voor een andere doelgroep (& met meer centjes), maar inspiratie kun je overal opdoen toch? :)
Nancy | 18/04/2012 | 16:50
Hoi Kim Mooi hè wat Sheila maakt. Juist precies voor de doelgroep. En…. een wellicht blije verrassing de kleding is heel bereikbaar hoor en toch super exclusief. :)
Kim | 18/04/2012 | 18:53
Nancy, bedoel andere doelgroep dan waar ik toe behoor! Maare dat valt dus mss toch mee? Ga de column iig 'volgen'.. :)
Nancy Pelgrim | 21/04/2012 | 10:39
Dear Sheila, van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag (21/4) Een hele fijne dag met hopelijk prachtige verrassingen. Dikke zoen Nancy Pelgrim.
Marcel Johannes | 21/04/2012 | 10:59
Hey Sheila van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat we bij `YWoL´ nog lang van je mogen genieten... groetjes van Mars en have fun!!!
Gonnie | 21/04/2012 | 12:02
Sheila, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een heel fijne dag gewenst. Fantastisch dat je de lezers van YWOL met je column met jouw prachtigekledinglijn, verhalen en tips inspireert. Hartelijke groet, Gonnie, mede columnniste van YWOL
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Wauw! 20 januari al weer. De tijd is echt niet bij te houden! Bijkomend voordeel is wel dat stiekem de dagen al weer een heel klein beetje langer worden en we zachtjes naar het voorjaar kruipen. En daar hebben we zin in of niet? Wij in ieder geval wel!

Met die omvliegende tijd is hier ook al weer de tweede editie van dit jaar.

In Fashion hebben we de hele Pret a porter catwalk show van Chanel bom vol mode-inspiratie voor de lente.

Fijne muziek in Showbiz, super gezonde recepten in Food en een mooi verhaal van, dit keer, de vrouw van Pascal Jalhay, Sabine. Nathalie brengt kleur in ons leven met DE kleur van 2015 en Monique heeft het laatste nieuws over de veranderingen van je Hypotheek!

Enfin, genoeg weer om eens lekker voor te gaan zitten. Geniet er van, daar maken we het voor.

Nancy Pelgrim

Redactie

PETER-JAN SOETERS

peter-jan soeters, your way of life

Ik deed en liet,
viel en stond,
was en werd,
verloor en vond.
En de aarde
draaide rond.

Peter-Jan Soeters dicht. Over het leven, de liefde, de tijd en veel daartussen. Onderwerpen die zich vanzelf aandienen: "Je moet wat vaker omhoog kijken dan strikt noodzakelijk." Je vindt zijn werk online - via website, twitter en facebook - en bijvoorbeeld ook in Voorburg, in de openbare ruimte. In november 2014 verschijnt zijn eerste bundel: Bundel. Met wortels in Zuid-Limburg woont hij nu in Delft en Amsterdam.
Bookmark and Share
320x50

300 x 250 Banner

biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondSHEILA DE VRIES

35 jaar geleden begon Sheila met een klein boetiekje in de Oude Leliestraat in Amsterdam. Ze werd groter en verhuisde naar het Rokin en vervolgens naar een salon in de Van Baerlestraat, om uiteindelijk neer te strijken in de Cornelis Schuytstraat waar zij zou blijven.
Een aardige zijsprong was het Amerikaanse avontuur. Voor de televisiezender QVC verzorgde ze een aantal jaren een liveprogramma van een uur dat door 50 miljoen huisgezinnen werd bekeken. Ook in Nederland had ze jarenlang een mode-item in de 5-uurshow 'Wat trek je aan' waarin zij bekend en onbekend Nederland van kleding- advies voorzag. Verder kwam er een boek met kledingtips en etiquetteadviezen. Daarnaast heeft Sheila regelmatig bedrijfskleding ontworpen. En nu... haar eigen column in Your Way of Life niet op een vaste dag, niet met de regelmaat van de klok maar.. Onverwachts en precies op het moment dat je denkt ... hoe zou het met Sheila zijn...?

Bosphorus Night 
Het is weer een heel drukke tijd. Shows en natuurlijk mijn expositie in het Van der Togt Museum in Amstelveen. Bosphorus Night, één van mijn collecties, is in het Jan van der Togt museum in Amstelveen te zien samen met Arretje Nof, waar het allemaal mee begon. Het is zeker een aanrader om de expositie te bezoeken. Van 28 maart t/m 6 mei 2012. www.jvdtogt.nl

sheila de vries, arretje nof, your way of life
Prentje van Arretje Nof

Al sinds mijn 8ste jaar heb ik iets moois met Arretje Nof. Het Turkse jongetje destijds in mijn leven toen ik het bed moest houden vanwege angina.

Ik verveelde me dood en mijn oma nam een mapje voor me mee met vijf rijk geïllustreerde boekjes. Het was uit 1920, met art nouveau stof bekleed, en de boekjes bevatten tekeningen, zo mooi en fantastisch, dat ik erbij wegdroomde en zijn avonturen meebeleefde.

sheila de vries, arretje nof, your way of life

Word member van Your Way of Life e-gazine en maak het hele jaar door kans op mooie cadeaus!  

Abonnee


nieuwsbrief your way of life 

sheila de vries, your way of life

Het mapje reisde mijn verdere leven met me mee. Sterker nog, het werd de grondslag van mijn creativiteit en beroep als modeontwerpster. Ik wilde tekenen, reizen, kleren maken van prachtige stoffen, andere culturen bezoeken en vooral ook avonturen beleven. En vandaag de dag gebruik ik dat alles nog steeds om tot mooie collecties te komen. Wat zo’n Turks jongetje al niet voor je creativiteit kan betekenen!! Heel bijzonder.

sheila de vries, arretje nof, your way of life

Ik realiseerde mij dit pas, toen ik landde in de stad van Arretje. Met mijn vriendin was ik paar dagen in Istanbul. Zij was er al vaker geweest en was een goede gids. De stad voelde als thuiskomen. Prachtige Ikat stoffen, oneindig schitterende tapijten, bazaars, juwelen en schatkamers vol met bezienswaardigheden lieten mij diep zuchten van genot. De eerste dag waren wij in de Grote Bazaar op zoek naar bij zonderheden en vonden die ook. Het hoffelijke gedrag in de winkels, de appelthee, het onderhandelen en cadeautjes krijgen, maakte het tot een feest.

sheila de vries, arretje nof, your way of life

Ik stond op het terras van ons kleine Celal Sultan hotel en ging terug in de tijd. Alle oude gebouwen waren prachtig en verlicht en in het donker vlogen fluorescerende meeuwen. Rechts zag ik het Topkapi paleis, in het midden de Aghia Sophia en links de enorme Blauwe Moskee. Net als in het boekje uit mijn jeugd. We bezochten de harem, met z’n duizenden handbeschilderde tegels in de meest fantastische patronen. Mijn reis naar Turkije zou natuurlijk niet goed eindigen als er niet een tapijt aan te pas kwam. Op mijn laatste dag in Istanbul heb ik er tientallen laten uitrollen, steeds weer zoekend naar de juiste vorm en kleuren, totdat ik mijn Arretje Nof-kleed zag, prachtige ingeweven patronen en de sprookjesachtige vormen die ik altijd al zocht.

Keer op keer als ik terug keer beleef ik nieuwe avonturen!!!!

Met vriendelijke groet,

Sheila de Vries

Bekijk de winkel en de collectie van Sheila op www.sheilaengideoncollections.com

hannah , huidcoach, your way of life

Bookmark and Share


Vertel een vriend(in)