Voornaam:
    Achternaam:
*  e-mail adres:
 
*  Toets code:Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf zo elke 14 dagen op de hoogte van de ins en outs van onze topics. Doe mee aan alle winacties en maak kans op de heerlijkste cadeaus. 
Come on! T’is GRATIS! :-)

You need to upgrade your Flash Player.


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Een beetje ‘dunnere’ editie dan jullie van ons gewend zijn maar… ook hier zijn de vakanties begonnen dus… dan krijg je dat. Evenzogoed denk ik dat er genoeg te beleven valt zo op het nippertje van onze zomerstop want ook wij gaan er lekker even tussenuit. Geniet van de nieuwe verhalen maar vooral van de mooie zomer en van de mensen om je heen. Over 5 weken melden we ons weer, uitgerust, bruingebakken en bomvol nieuwe ideeën.

Geniet er van lieve mensen én van de zon én van elkaar én van het leven!

Nancy Pelgrim

Redactie

free a girl, your way of life

WAT ETEN WE VANDAAG

Sajoer bajem - Spinazie en mais soep
Het fenomeen sajoer in de Indische keuken roept soms wat vragen op . Is dit soep? Ja en Nee. Het zijn veelal groentegerechten die in een bouillon met of zonder kokosmelk worden gepresenteerd en geserveerd in combinatie met andere gerechten en gekookte rijst.

erik westra, plan b, your way of life, indische keuken

Eigenlijk dus een groentegerecht met veel saus, maar als kind kregen we dit gerecht als we herstellende waren van een griepje of een koudje. Dit gerecht is niet te vinden in de INDONESISCHE Keuken en is dus typisch INDISCH. Lees Verder voor het recept


June MegaDay NL 300 x 250

biker-collection--dames-300x250

001. Sport female 210314 300x250

Private collection


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamond 21 - 8Geen text gevonden voor deze pagina