Voornaam:
    Achternaam:
*  e-mail adres:
 
*  Toets code:Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf zo elke 14 dagen op de hoogte van de ins en outs van onze topics. Doe mee aan alle winacties en maak kans op de heerlijkste cadeaus. 
Come on! T’is GRATIS! :-)

You need to upgrade your Flash Player.


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Het zijn hectische tijden op de redactie, verbouwingen, voorgenomen huwelijk, griepje en dagelijkse beslommering. Tijdens de hectiek gaat de “verkoop” gewoon door zal ik maar zeggen.

Het is er niet minder leuk om natuurlijk, in tegendeel. Hoe gekker hoe beter. We hebben weer een hoop fraais weten te verzamelen deze editie.

Lekkere boeken met winacties, mode-inspiratie van twee nieuwkomers en onze all time favorite Dior in Fashion, ontzettend gezond eten in Foods en een ‘ouwe rocker’ tussen twee nieuwkomers in showbiz.

In beauty kunnen jullie de vorderingen van onze tuinverbouwing volgen in woord en beeld. Geniet er van! Ik ga mijn armen even rust geven. Wanneer je 40 Enzo gelezen hebt weet je waarom :- )

Nancy Pelgrim

Redactie

PETER-JAN SOETERS

peter-jan soeters, your way of life

Ik heb ergens nog iets,

waarvan ik niet meer weet

wat ‘t ook weer was.

Maar het was iets,

zo mooi en fijn en voor mij

zo groot en zo voor mij,

dat ik het soms nog zoek.

Ik zoek en denk

aan hoe het was

en waar het

nu zou zijn,

maar vind het niet.

Wie me helpen kan, ben jij.

Want jij vindt het vast,

in mij.

Peter-Jan Soeters dicht. Over het leven, de liefde, de tijd en veel daartussen. Onderwerpen die zich vanzelf aandienen: "Je moet wat vaker omhoog kijken dan strikt noodzakelijk." Je vindt zijn werk online - via website, twitter en facebook - en bijvoorbeeld ook in Voorburg, in de openbare ruimte. In november 2014 verschijnt zijn eerste bundel: Bundel. Met wortels in Zuid-Limburg woont hij nu in Delft en Amsterdam.

Bookmark and Share 320x50

300 x 250 Banner

biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina