Voornaam:
    Achternaam:
*  e-mail adres:
 
*  Toets code:Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf zo elke 14 dagen op de hoogte van de ins en outs van onze topics. Doe mee aan alle winacties en maak kans op de heerlijkste cadeaus. 
Come on! T’is GRATIS! :-)

You need to upgrade your Flash Player.


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

VERANDERING het is hier het woord van 2015. De verhuizing naar het Waddeneiland Texel, samenwonen, trouwen en dat is dan alleen voor mij persoonlijk. Er komt ook verandering binnen Your Way of Life. Vanaf deze editie komen de nieuwe artikelen niet meer in één klap op de site te staan maar streven we er naar elke dag nieuwe content te plaatsten zodat er elke dag iets nieuws te beleven is op de site.

Natuurlijk blijven we wel de nieuwsbrief versturen en daar vind je dan alle in de voorgaande periode geplaatste items. Zodat, als je iets gemist hebt of nog eens terug wilt zien je alle informatie op een rijtje hebt. Uiteraard blijven alle bekende gezichten aan boord en zullen we ons uiterste best doen nog veel meer leuke mensen te verzamelen met goede verhalen en interessante bijdrages.

Deze keer is er ook weer genoeg om van te genieten, Nathalie laat ons het ultieme Zen gevoel in huis brengen, Gonnie duidt de bruiloftsetiquette, Hayke maakt ‘Meuk’ en Willem zat vast tussen twee klinkers. Gelukkig is hij met hulp van een medeklinker en wat woordspeling losgekomen. (uhm?) Geniet er van! En vergeet niet mee te doen met de boeken-Win-Acties!

Nancy Pelgrim

Redactie

PETER-JAN SOETERS

peter-jan soeters, your way of life

Als je me vasthoudt

verwacht ik steeds
het geluid


dat verse sneeuw maakt
bij elke stap


dat knisperen, dat kraken


liefst ‘s ochtends vroeg
op een nog onbetreden dek


als het ineengedrukt wordt
totdat het grip biedt

Peter-Jan Soeters dicht. Over het leven, de liefde, de tijd en veel daartussen. Onderwerpen die zich vanzelf aandienen: "Je moet wat vaker omhoog kijken dan strikt noodzakelijk." Je vindt zijn werk online - via website, twitter en facebook - en bijvoorbeeld ook in Voorburg, in de openbare ruimte. In november 2014 verschijnt zijn eerste bundel: Bundel. Met wortels in Zuid-Limburg woont hij nu in Delft en Amsterdam.

Bookmark and Share 320x50

300 x 250 Banner

biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina