Voornaam:
    Achternaam:
*  e-mail adres:
 
*  Toets code:Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf zo elke 14 dagen op de hoogte van de ins en outs van onze topics. Doe mee aan alle winacties en maak kans op de heerlijkste cadeaus. 
Come on! T’is GRATIS! :-)

You need to upgrade your Flash Player.


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Wauw! 20 januari al weer. De tijd is echt niet bij te houden! Bijkomend voordeel is wel dat stiekem de dagen al weer een heel klein beetje langer worden en we zachtjes naar het voorjaar kruipen. En daar hebben we zin in of niet? Wij in ieder geval wel!

Met die omvliegende tijd is hier ook al weer de tweede editie van dit jaar.

In Fashion hebben we de hele Pret a porter catwalk show van Chanel bom vol mode-inspiratie voor de lente.

Fijne muziek in Showbiz, super gezonde recepten in Food en een mooi verhaal van, dit keer, de vrouw van Pascal Jalhay, Sabine. Nathalie brengt kleur in ons leven met DE kleur van 2015 en Monique heeft het laatste nieuws over de veranderingen van je Hypotheek!

Enfin, genoeg weer om eens lekker voor te gaan zitten. Geniet er van, daar maken we het voor.

Nancy Pelgrim

Redactie

PETER-JAN SOETERS

peter-jan soeters, your way of life

Ik deed en liet,
viel en stond,
was en werd,
verloor en vond.
En de aarde
draaide rond.

Peter-Jan Soeters dicht. Over het leven, de liefde, de tijd en veel daartussen. Onderwerpen die zich vanzelf aandienen: "Je moet wat vaker omhoog kijken dan strikt noodzakelijk." Je vindt zijn werk online - via website, twitter en facebook - en bijvoorbeeld ook in Voorburg, in de openbare ruimte. In november 2014 verschijnt zijn eerste bundel: Bundel. Met wortels in Zuid-Limburg woont hij nu in Delft en Amsterdam.
Bookmark and Share
320x50

300 x 250 Banner

biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina