Voornaam:
    Achternaam:
*  e-mail adres:
 
*  Toets code:Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf zo elke 14 dagen op de hoogte van de ins en outs van onze topics. Doe mee aan alle winacties en maak kans op de heerlijkste cadeaus. 
Come on! T’is GRATIS! :-)

You need to upgrade your Flash Player.


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Hebben we allemaal een fijne vakantie gehad? Na een aantal stralende weken is de herfst wel een soort van even op bezoek maar ik hoop toch echt dat jullie allemaal genoten hebben.

Hier bij Your Way of Life hebben we het er maar es lekker van genomen. Meer dan 3 weken ‘Island Life’ op ons mooie Waddeneiland Texel. In mijn eigen column 40 Enzo deel ik mijn vakantie foto’s met jullie.

We staan in deze eerste ‘na de zomerstop’ editie lekker vol mode (The pre september issue) en we zijn super blij te kunnen melden dat ‘onze eigen’ Jaap Reedijk na een lange periode ook weer van de partij is met een prachtige fotoreportage en verslagje van de Dylan hommage in het Amsterdamse Concertgebouw.

Gonnie schreef een zeer persoonlijke en emotionele column deze keer en Maha kijk terug én vooruit in modeland. Ach, we staan gewoon weer bommetje vol. Geniet er van!

Nancy Pelgrim

Redactie

free a girl, your way of life

WAT ETEN WE VANDAAG

PINDAAS

Door: Erik Westra

Ajam Awas!! Oppas kip!
Er is een fenomeen in Plan B en andere oosterse restaurants met de Hollandse klandizie, deze wil graag aan ons laten zien dat zij ook heet kunnen eten en zoeken dan ook bij ons hun grenzen qua pittigheid.

pindaas, erik westra, your way of life

Ik herken dat eigenlijk ook van mezelf als ik in Indonesië ben en vraag dus ook om pittige gerechten. In toko Bung in Malang heb ik dat ook gedaan en ik was toen (nog) niet bekend met de term AWAS… Dit betekent oppassen, gevaar in de buurt! Ja, dat was dus tegen dovemans oren gezegd. Klik HIER voor het recept.


www.esprit.nl

biker-heren-mediumrectangle

BOSS Women 300x250

Geluksflesjes 300x250

Private collection


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamond 27 - 8Geen text gevonden voor deze pagina