Voornaam:
    Achternaam:
*  e-mail adres:
 
*  Toets code:Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf zo elke 14 dagen op de hoogte van de ins en outs van onze topics. Doe mee aan alle winacties en maak kans op de heerlijkste cadeaus. 
Come on! T’is GRATIS! :-)

You need to upgrade your Flash Player.


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Ze komen er weer aan! Die heerlijke feestdagen, de Sint is in het land en op het moment van schrijven is het koud! Ik houd er van. Lief is houten planken aan het zagen voor in de vensterbanken buiten zodat we eens flink uit kunnen pakken met de Kerst.

Tot die tijd lekker genieten van de lange avonden met kaarsjes, en de haard aan en een glaasje van het een of ander. Uiteraard met wat lekkers, tips hebben we weer genoeg voor jullie om het ook zo gezellig te hebben. Feestmode, en fijne boeken en films (die je weer kunt winnen).

Het lijkt wel of we elke editie een nieuwe ster aan het firmament hebben want ook deze keer mag ik iemand aan jullie voorstellen. De mannelijke tegenhanger van mijn eigen 40 Enzo (ik ben er snel weer mee terug) Willem de Koning, hij geeft zijn royale blik op het man van 40 en nog wat zijn in een wereld die verwonderd.

Geniet er van lieve mensen, daar maken we het voor. Oh en in de rijmelarij geest van deze dagen…. Hou dit nieuws niet voor jezelf alleen maar stuur het door…. (daar maak je ons zó blij mee :- ) )

Ps: Onze Betty had een Tête à tête met Koningin Màxima, zie de foto’s in haar column :- )

Nancy Pelgrim

BEAUTY TIPS VAN DE SINT

O, kom maar ‘ns kijken... en lezen


Weet ik voldoende over mijn huid? Is mijn huid wel gezond? Hoe geef ik mijn huid de juiste verzorging en welke producten heb ik daarvoor nodig? Lees verder

PETER-JAN SOETERS

peter-jan soeters, your way of life

Ik had een wondermooi gesprek

met iemand die niets zei.

Niets, tot het me helder werd.

"Ik," zei hij "ben jij".

Peter-Jan Soeters dicht. Over het leven, de liefde, de tijd en veel daartussen. Onderwerpen die zich vanzelf aandienen: "Je moet wat vaker omhoog kijken dan strikt noodzakelijk." Je vindt zijn werk online - via website, twitter en facebook - en bijvoorbeeld ook in Voorburg, in de openbare ruimte. In november 2014 verschijnt zijn eerste bundel: Bundel. Met wortels in Zuid-Limburg woont hij nu in Delft en Amsterdam.
Bookmark and Share
320x50

300 x 250 Banner

biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#DailyDiamondGeen text gevonden voor deze pagina