Voornaam:
    Achternaam:
*  e-mail adres:
 
*  Toets code:Meld je aan voor onze Nieuwsbrief en blijf zo elke 14 dagen op de hoogte van de ins en outs van onze topics. Doe mee aan alle winacties en maak kans op de heerlijkste cadeaus. 
Come on! T’is GRATIS! :-)

You need to upgrade your Flash Player.


Aanmelden Gratis Nieuwsbrief


Commentaar van gebruikers:
Geen commentaar
Commentaar:
Naam:
*
E-mail adres:
*
*

nancy pelgrim, your way of life

Hebben jullie er ook zin in? Die heerlijke gezellige dagen met vrienden, familie en ontelbare kaarsjes? Nou hier op de redactie kijken we er in ieder geval halsreikend naar uit.

Lekker eten, glaasje er bij en uiteraard een prachtige Kerstboom. We hebben weer voldoende inspiratie op dat vlak voor jullie verzameld denk ik.

Pascal heeft een super de luxe gerecht gemaakt wat schrikbarend moeilijk lijkt maar… probeer maar :- ) Selma was deze keer niet alleen in Rome maar ook in New York City voor de ultieme Kerstsfeer! En in showbiz hebben we een heus nieuw radiostation voor jullie bomvol soul, funk en groovy nummers.

Betty was naar Londen en heeft daar weer een aantal topadres genoteerd, Rutger heeft twee Kerstdesserts voor op de linker en de rechter dij en in Fashion staat al vast de ready to wear 2015 van Dior! Ohw how we looove Dior :-)

Geniet er van lieve mensen maar vooral van elkaar! Heb mooie dagen en heb lief!

Tot volgend jaar!

Nancy Pelgrim

#De volgende editie verschijnt 6 januari 2015

Cadeautip van Santa!

Weet ik voldoende over mijn huid? Is mijn huid wel gezond? Hoe geef ik mijn huid de juiste verzorging en welke producten heb ik daarvoor nodig? Lees verder

PETER-JAN SOETERS

peter-jan soeters, your way of life

Als je het soms niet meer weet,
kom dan maar bij mij.
Niet dat ik een antwoord heb,
maar ik maak je even wij.

Peter-Jan Soeters dicht. Over het leven, de liefde, de tijd en veel daartussen. Onderwerpen die zich vanzelf aandienen: "Je moet wat vaker omhoog kijken dan strikt noodzakelijk." Je vindt zijn werk online - via website, twitter en facebook - en bijvoorbeeld ook in Voorburg, in de openbare ruimte. In november 2014 verschijnt zijn eerste bundel: Bundel. Met wortels in Zuid-Limburg woont hij nu in Delft en Amsterdam.
Bookmark and Share
320x50

300 x 250 Banner

biker-heren-mediumrectangle

Default 10

250x250 UGG Australia Mens

H.E by MANGO logo 250x250

Jacket by Mango HE Klik logo for shopping

mango he, mango herenmode, your way of life


your way of music, your way of life

#Weekly wow!
Pherotone, een combinatie van DJ en muzikant werkend vanuit het prachtige Spaanse Barcelona. Een NuDisco perfomer met een voorliefde voor gepolijst geluid, strakke baselijnen verpakt in een soort Sea Breeze sound. Of zoals hij het zelf zegt 'to stimulate the senses'. Wel dit laatste lukt hem uitstekend met de re-edit van 'Wrong'. Een niet alledaags nummer van Everything But The Girl. Maar ondanks dat een absolute Weekly Wow! Klik op het logo, luister en oordeel zelf!

#ChristmasDiamondGeen text gevonden voor deze pagina